Derfor skal du være medlem af en a-kasse som studerende

Går du på en videregående uddannelse, eller har du planer om at påbegynde en snart? Så bør du melde dig ind i en a-kasse. Der er mange gode grunde til at være medlem af en a-kasse som studerende, og du kan med fordel læse med videre, hvis du vil blive klogere på netop dette emne.

Du kan få gratis a-kasse som studerende

Som studerende på SU er budgettet som bekendt stramt. Derfor er der mange studerende, der holder sig fra at melde sig ind i en a-kasse for at undgå at belaste økonomien alt for meget – men det er der faktisk ingen grund til! For som studerende kan du nemlig være medlem af en a-kasse kvit og frit. Det er a-kassernes måde at lokke kunder til, før det er for sent.

Du kan få økonomisk støtte, når du har brug for det

En a-kasse har blandt andet til formål at sikre dig økonomisk i tilfælde af, at du ikke får et job lige efter endt studie. Du kan nemlig aldrig vide, om drømmejobbet er lige rundt om hjørnet, eller om det lader vente på sig. Du skal have en vis anciennitet, hvorfor du gør klogt i at melde dig ind i en a-kasse, før det er for sent. På den måde kan du få hjælp, så snart du har brug for det.

Vælg en a-kasse, der matcher dine behov som studerende

Er du blevet overbevist om, at du skal være medlem af en a-kasse som studerende? Så skal du i gang med at finde den helt rigtige a-kasse for dig. Her skal du blandt andet tage højde for a-kassens egentlige pris, ekstra fordele og brugertilfredshed. Har du brug for en oversigt over nogle af de bedste a-kasser? Så tag et kig her: Migogkbh: se a-kasse overblikket her.