Studierabat hos tandlægen: Kan det lade sig gøre?

Det er de færreste, der nyder at bruge penge på at tage til tandlæge. Især er der mange unge studerende, der gerne så sig fri for det, da de har andre ting at bruge penge på.

Derfor er der også mange studerende, der er nysgerrige efter at vide, om det kan lade sig gøre at få studierabat, når man besøger tandlægen. Dermed vil det nemlig være muligt at få rabat på den regning, man får stukket i hånden efter tandlægebesøget.

Desværre er det dog ikke noget, der kan gives et konkret svar på. Det skyldes, at der er stor forskel på, om det er noget, der tilbydes af tandlæger eller ej. Det er nemlig helt op til hver enkelt tandlæge at beslutte sig for dette.

Mange tandlæger tilbyder rabat til studerende

Du kan finde tandlæger i hele landet, der har valgt at tilbyde rabat til studerende. Af denne grund bør det også være muligt for dig at finde en tandlæge i dit lokalområde, der kan tilbyde dig en rabat.

Hvis du f.eks. er gået på jagt efter en tandlæge i Randers, der kan give dig rabat på din regning, så bør du også rig mulighed for dette. Er du i tvivl om, hvorvidt en tandlæge kan give dig studierabat, er der intet andet for, end at spørge.

Du vil naturligvis få at vide, at det ikke er alle, der tilbyder det. Faktum er dog, at der er mange, der har dette tilbud til studerende, hvorfor det er oplagt, at du forhører dig om muligheden.

Forskel på, hvor stor rabat, de tilbyder

På trods af, at du kan finde en lang række tandlæger i hele landet, der har valgt, at de gerne til give studierabat til studerende, er det ikke dem alle, der giver en lige stor rabat.

Hvis du vil være sikker på, at du ender med at spare mest muligt på dit tandlægebesøg, bør du derfor gå efter den klinik, der kan give dig den største rabat. Som regel vil der være tale om en procentvis rabat på den samlede pris.

Mange steder er det muligt at få et sted mellem 10% og 20% på hele regningen, hvis du kan fremvise et gyldigt studiekort. Derfor er det naturligvis oplagt, at du vælger at lede efter en tandlæge, der kan tilbyde dig netop dette.

Tandlægerne er ikke forpligtet til det

Tandlægerne er ikke tvunget til at give rabat til studerende. Hvis en tandlæge tilbyder studierabat, er det derfor noget, de selv har valgt. Af denne grund kan du ikke forvente, at et studiekort giver dig rabat hos enhver tandlæge.

Det er dog værd at nævne, at der er mange tandlæger, der har dette tilbud til studerende. Derfor er der også rigtig gode forudsætninger for at opnå en besparelse på tandlægeregningen, hvis man er studerende.

At det er tilfældet, er naturligvis noget man bør sørge for at udnytte. Når man ikke længere er studerende, er man nemlig nødt til at betale fuld pris, når man lægger vejen forbi sin tandlæge.