Hvordan får man repareret sin iPhone til den bedste pris?

iPhone reparation i Århus Centrum

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være rigtig dyrt at få repareret sin iPhone. Derfor er der også mange, der vælger ikke at gøre det, da de ganske enkelt ikke er villige til at bruge penge på det.

Hvis du står overfor at skulle have repareret din iPhone, vil du sikkert gerne sikre dig, at det bliver til den bedst mulige pris. For at sikre dette, er der flere løsninger, du kan tage i brug – især hvis du er studerende.

Herunder bliver du præsenteret for en række forslag til, hvad du kan gøre, hvis du f.eks. skal have udført en iPhone reparation i Århus Centrum, og gerne vil være sikker på, at det ikke bliver alt for dyrt.

Vælg et sted med studierabat

Det er bestemt ikke alle steder, hvor du kan få studierabat, hvis du skal have repareret en iPhone. Omvendt er der dog en del steder, hvor de tilbyder det, hvorfor det naturligvis handler om at udnytte det.

Hvis du vil være sikker på, at du som studerende får den bedste pris på reparationen, er du nødt til at vælge et af de steder, hvor du får studierabat. Ofte kan der nemlig være mellem 10 og 20% at spare, ved at gøre dette.

Hvis du ikke kan finde information om det på nettet, kan du blot forhøre dig hos den respektive butik. Hvis du spørger, kan du være heldig, at du får en rabat, selvom de egentlig ikke tilbyder studierabat.

Find en butik i lokalområdet

Vil du gerne undgå at bruge penge på at sende din iPhone frem og tilbage, skal du vælge en butik i dit lokalområde. Dermed vil du nemlig kunne komme til og fra butikken, uden at skulle betale for det.

Til trods for, at det næppe vil være en formue, der er at spare, ved at vælge en lokal butik, er det alligevel værd at tage med. Hvis man kun har sin SU, er det nemlig vigtigt at huske på, at mange bække små gør en stor å.

Hvad det vil sige er, at du skal spare, hvor du kan, da det i sidste ende kan blive til mange penge. Kan du spare et par hundrede kroner, ved at aflevere din telefon personligt, fremfor at sende den, er det bestemt værd at gøre.

Undersøg om det forsikringsselskab dækker

Det er ikke altid, at det er tilfældet, men sommetider kan man få sit forsikringsselskab til at dække, hvis man skal have repareret sin iPhone. Derfor er det værd at undersøge, om du kan få dit forsikringsselskab til at tage regningen.

I denne forbindelse er selvfølgelig vigtigt at nævne, at de fleste selskaber kræver, at man har tegnet en særskilt elektronikforsikring. Det vil sige, at du kun sjældent kan bruge en indboforsikring til at dække regningen.

Ikke desto mindre er det bestemt værd at undersøge muligheden, da det kan spare dig for rigtig mange penge. Undersøg også, om du f.eks. har tegnet en forsikring hos dit teleselskab.