Ny trend – den alkoholfri øl

Lige så meget som vi danskere elsker en fest med god øl, lige så meget hader vi at have tømmermænd. Tømmermænd fratager os god tid, hvor vi ellers kunne have brugt vores energi på alt muligt andet. Dog er løsningen her! Det er ikke mange år siden, den første alkoholfri øl blev lanceret, men markedet vokser hastigt i disse år, og snart vil du se alkoholfri øl på en mere daglig basis.

Med alkoholfri øl vil du kunne hygge dig, have en god aften, præcist som du plejer, men uden de tilhørende tømmermænd. Køb alkoholfri øl på Netpris, og få det bedste af det bedste.

Det sunde valg

Alkohol er også ekstremt usundt. Alkohol belaster leveren i meget høj grad, og det kan være enormt usundt at indtage det i store mængder. Med store mængder, menes der ofte en relativt gennemsnitlig mængde af alkohol for den almindelige dansker.

Danskerne er generelt et folkefærd, der drikker enormt meget. Der er en enormt stærk kultur omkring alkohol, som mange danskere er stolte af, men uden grund. Det er lidt absurd at være stolt at noget, som grundlæggende er meget usundt. Det er en mystisk social konstruktion, som gennem årene er blevet bygget op. Måske kommer den fra vores nationale identitet som vikinger?

Her er det værd at bemærke, at vikingerne levede for mange hundrede år siden, og ikke har noget med den viden eller det samfund, vi lever i, i dag at gøre. Derfor er det tid til at stoppe op og tænke sig om. Alkoholisme er et enormt stort problem i vores land, selvom det sjældent bliver adresseret. Det er tid til at gøre op med denne kultur, og det er her den alkoholfri øl kommer ind i billedet.

Den gode alkoholfri øl

Da alkoholfri øl først kom på markedet, var det ikke nær så lækkert som almindelig øl. Derfor havde den alkoholfri øl en dårlig start på karrieren. Dog er der sket meget siden da. Øllene er blevet forfinet og smagt mere grundigt til, sådan at nogle smager som de bedste specialøl. Dette er nødvendigt, fordi øllene alene skal overleve på smag.

En øl som Harbo eller Dansk Pilsner, ville aldrig have overlevet på markedet, hvis ikke det var fordi der er alkohol i. Alkoholfri øl kan ikke bruge denne undskyldning, derfor har producenterne masser af incitament til at lave en øl, der er så lækker som muligt. Derfor kan man antage, at øllene kun vil blive lækrere i fremtiden.