Du kan bruge foldekasser til at organisere hele hjemmet

Foldekasser

Hos Little Happy har du mulighed for at finde de kendte foldekasser, som hurtigt blev populære. Du har mulighed for at finde foldekasser fra de kendte brands HAY og Aykasa. Foldekasserne kommer i mange forskellige farver, som du nemt kan mix og match, ligesom du ønsker. Dette vil give dig mulighed for at lave en personlig kombination, som vil være unik til dig og dit hjem.

De populære foldekasser blev hurtigt et kæmpe hit hos danskerne, hvilket der også er god grund til. Foldekasserne har et pænt design, som gør, at man sagtens kan lade dem blive en del af indretningen. Når foldekasserne bliver en del af indretningen vil du have mulighed for at have opbevaring rundt omkring i hele hjemmet, da disse kasser vil kunne placeres alle steder.

Få organiseret hele hjemmet med foldekasser

Med de kendte opbevarings kasser har du mulighed for at få opbevaring til hele hjemmet. Disse kasser er perfekte til dem, som er trætte af de traditionelle transparente opbevarings kasser, som skal stå i skabe og dermed tage skabsplads. Med foldekasserne behøver de ikke at stå i skabet, fordi de har et pænt design og de skjuler det, som ligger i kassen.

  • Mini/small: Kassen i mini/small er super god til at opbevare nips ting, som ligger på borde rundt omkring i huset. Dette er fx på skrivebordet, hvor at den kan opbevare blyanter, perler osv. 
  • Midi/ medium: Denne foldekasse er super god til at organisere skabe og kommoder, da den ofte passer perfekt ind i dem. Disse vil hjælpe med at få styr på tøjet så, at det er nemt at finde lige præcis det, man leder efter.
  • Maxi/large: Maxi/large er super god til at opbevare store mængder af fx legetøj eller tøj. Den er super smart til at opbevare det legetøj barnet ikke leger med mere, og efter den er fyldt, kan den bare skubbes under sengen eller oven på skabet. 

Få farve i hjemmet med foldekasser

Med de fine foldekasser fra enten HAY eller Aykasa har du mulighed for at skabe et flot og farverigt hjem. 

Med foldekasserne har du mulighed for at mix og match farver og størrelser for at skabe din helt unikke kombination. Denne kombination er perfekt til både dig og hjemmet. Når du mix og matcher foldekasserne har du mulighed for at vælge en masser flotte farver, som harmonere hinanden men også som kan give hjemmet en masse farve.

Når du vælger at give hjemmet en masse farve kan du påvirke stemningen. Flotte og glade farver skaber automatisk en positiv og god stemning i hjemmet.