Forny din garderobe på SU

Når du er studerende og på SU, så er det ikke nødvendigvis tøj, der er flest penge til. Dog har du alligevel brug for noget nyt tøj en gang imellem. Det behøver ikke at koste alverdens at forny din garderobe i ny og næ.

Her får du tips til, hvordan du køber nyt tøj uden at springe dit SU-budget.

Shop tøj i et outlet

I et outlet finder du nyt tøj, der intet fejler, men som til gengæld er fra nogle ældre kollektioner. Det gør, at tøjet bliver solgt en del billigere end normalt. På den måde er det muligt at gøre nogle rigtig gode køb.

Der er flere forskellige slags outlets rundt omkring, så er det muligt at finde noget til enhver smag. Shop her på DanskOutlet.dk f.eks.

Køb dit tøj brugt af andre

Der er rigtig mange, der sælger ud af det tøj, som de ikke længere bruger. Derfor er der rigtig meget fint, brugt tøj at finde rundt omkring. Brugt tøj behøver ikke at være noget, der er gammelt og brugt en hel masse. Det kan sagtens være noget, der bliver solgt, bare fordi det ikke passer ind i en andens garderobe og stil længere. Men derfor kan det sagtens passe ind i din garderobe.

Der findes flere forskellige hjemmesider og apps, hvor folk sælger ud af deres tøj.

Hop i en genbrug efter nyt tøj

Hvis du har tålmodighed og mod på at lede længe efter nyt tøj, så er det helt sikkert værd at besøge en genbrug. I en genbrug er alting som regel lidt uoverskueligt, så det kræver, at du kigger grundigt, men til gengæld er det også muligt at finde nogle rigtig gode ting til utrolige priser.

Så hvis du har mod på at sætte noget tid af til en genbrugsjagt, så er der store håb for en ny garderobe.